Rådgivning
Rådgivning, der medvirker til en positiv forskel, når det gælder mad og måltider. Mit trænede blik, års erfaringer og en systematisk tilgang sættes i spil.
Det gælder om at skabe alternative bæredygtige velsmagende måltider, fødevaresystemer og maduddannelser.
Jeg bistår både, når det gælder realisering af mindre projekter eller idéer – eller når det gælder de helt store. Kan være jeres sparringspartner eller selv stå for opgaveløsninger. Jeg vil gerne hjælpe med at involvere andre i jeres organisation, udarbejde analyser, afholde seminarer og indgå i strategiudvikling. Men vil også kunne sparre vedr. mere konkrete opgaver. Hvis jeg ikke selv kan bistå eller er eksperten, kender jeg nogen, der kan og er.
Jeg vil løfte kvaliteten, men har respekt for både økonomi og drift. Det er ikke mig, I skal hyre, hvis målet er at gøre maden så billig som muligt. Mit mål er snarere så godt som muligt inden for de eksisterende rammer, som jeg også gerne puffer til.
Mit fokus er de målbare forandringer, forandringsledelse og involvering. At gøre det, man siger, man vil. At man ikke bare taler om forandringer, men faktisk skaber dem.
Jeg er ekspert på disse områder