Info
Vi har oplevet en gastronomisk revolution i Danmark. Se f.eks på restauranterne, hvor meget vi spiser ude og kvaliteten af den mad der bliver lavet. Den økologiske produktion stiger, og de offentlige køkkener laver rigtig mad. Samtidig har vi, hvad jeg vil kalde en udbredt madanalfabetisme.
Den nemme adgang til convenience er selvfølgelig praktisk, men kan gøre, at vi glemmer – eller aldrig lærer – hvordan man laver god mad. Som samfund bliver vi nødt til at tage hånd om det.
– Anne-Birgitte Agger (også kaldet Gigger).
Læs mere i bogen Madlandskab 2030
“Det er fantastisk at kunne skabe vigtige samfundsforandringer med udgangspunkt i mad og nydelse”
Rådgivning
Foredrag
Facilitering
Uddannelse
Hotel- og Restaurantskolen
Direktør: 2018–2024
Københavns Madhus
Direktør: 2007–2018
-
What should we know about the services you provide? Better descriptions result in more sales.
-
What should we know about the services you provide? Better descriptions result in more sales.
Den Rene Vare
Udviklingschef: 1991–1994
-
Vi kaldte os dengang Danmarks pt. mindste fødevarekoncern. Førte et 100 procent økologisk sortiment af fødevarer på et tidspunkt, hvor økologien i København mest var udbredt i helsekostforretninger. Havde eget storkøkken, pølsemageri, grossistafdeling, dinertransportable, bageri, købmandsforretning og rådgivning. Vi kaldte os dengang Danmarks pt. mindste fødevarekoncern. Førte et 100 procent økologisk sortiment af fødevarer på et tidspunkt, hvor økologien i København mest var udbredt i helsekostforretninger.
Lyt til podcasten ”Madøre”
En samtale om drivkraft, nødvendighed og resultater, sommer 2023