Det har altid handlet om mad

XX:

I mere end 30 år har jeg stået for forandringsledelse, bæredygtighed, projektudvikling og involvering. At skabe målbare resultater og gøre det man siger man vil – og at man ikke bare taler om forandringer, men faktisk skaber dem.

Som skoleleder, direktør, virksomhedsleder, iværksætter og forandringsagent har jeg årelang erfaring med at udvikle og implementere idéer og koncepter, der handler om mad og måltider. Jeg har drevet økologisk virksomhed med madfabrik, købmandskab og distribution i fokus. I en årrække har jeg rådgivet og bistået kommuner, regioner og staten i omstilling fra konventionelle til økologiske fødevarer.

Som direktør på en erhvervsskole har jeg erfaring med omstilling af offentlig virksomhed og kender hverdagen på en erhvervsskole både når det gælder undervisere, elever og branchen bag. Indtil jeg blev chef i Københavns Madhus, var jeg mestendels i egne virksomheder.

Både i egne virksomheder, i Madhuset og på Hotel- og Restaurantskolen har jeg haft den indgangsvinkel, at det, vi foretager os, skal gøre en forskel 1:1. Det handler om at skabe konkrete forandringer i virksomheden og hos medarbejderne.  Og om, hvordan man kan tage hånd om de helt store udfordringer helt nede i det små. Fra at skabe og kommunikere en vision til samarbejde og involvering af andre.

Rådgivning

Min rådgivning tager afsæt i mine erfaringer og i min tilgang til forandringer og udvikling. Når det gælder om at skabe alternative bæredygtige velsmagende måltider, fødevaresystemer og maduddannelser. Jeg bistår både når det gælder realisering af mindre projekter eller idéer – eller når det gælder de helt store.

Foredrag

Som erfaren foredragsholder, kan jeg være alene om en aften, bidrage til en konference, indgå i en debat, afholde kursusdage eller holde en brandtale. Jeg kan fange en sal – og få dem i dialog. Men jeg kan også sørge for et lille event på biblioteket bliver en god oplevelse.

Facilitering og uddannelse

Jeg er scenevant ordstyrer, facilitator og underviser. Jeg kan bistå i et konkret event eller større begivenheder, men vil nyde at involvere relevante partnere og aktører i udvikling af opgaverne både når det gælder form og indhold. Jeg arbejder med formen således at man ikke taler om mad uden at spise lidt af den.

Mine visioner for HRS

I podcasten “madøre“ snakker jeg om drivkraft, nødvendighed og resultaterne som jeg opnåede på Hotel- og Restaurantskolen. Fra sommeren 2023.

Vigtige erfaringer

Hotel- og Restaurantskolen

Direktør: 2018–2024

Københavns Madhus

Direktør: 2007–2018

  • What should we know about the services you provide? Better descriptions result in more sales.

  • What should we know about the services you provide? Better descriptions result in more sales.

Den Rene Vare

Udviklingschef: 1991–1994

  • Vi kaldte os dengang Danmarks pt. mindste fødevarekoncern. Førte et 100 procent økologisk sortiment af fødevarer på et tidspunkt, hvor økologien i København mest var udbredt i helsekostforretninger. Havde eget storkøkken, pølsemageri, grossistafdeling, dinertransportable, bageri, købmandsforretning og rådgivning. Vi kaldte os dengang Danmarks pt. mindste fødevarekoncern. Førte et 100 procent økologisk sortiment af fødevarer på et tidspunkt, hvor økologien i København mest var udbredt i helsekostforretninger.

Hvis du ønsker at drøfte et projekt